La Cursa dels 7 Portals de Vic estrena una carrera infantil

L'activitat del proper 6 de juliol pretén superar els 800 assistents

L'acte de presentació de la Cursa dels 7 Portals 2018
L'acte de presentació de la Cursa dels 7 Portals 2018 | Josep M. Montaner
Gil Capdevila
25 de juny del 2018
Actualitzat el 03 de juliol a les 11:00h
L'Ajuntament de Vic organitzarà la tercera edició de la Cursa dels 7 Portals de Vic, amb la col·laboració de la Unió Excursionista de Vic, l'ETB i el Club Atlètic Vic. La cursa serà gratuïta i oberta, i es farà el 6 de juliol a les 10 de la nit, i com cada any, passarà pels set portals formant un recorregut de cinc quilòmetres repartits en dues voltes. La gran novetat d'aquesta edició és que es farà una carrera infantil de 2,5 quilòmetres, que començarà mitja hora abans i només donarà una volta al recorregut.

El regidor d'esports de l'Ajuntament, Titi Roca, explica que "un objectiu de la cursa és que la gent coneix-hi la història de la ciutat antiga de Vic i dels 7 portals". Per això, es donarà un fulletó informatiu als participants. Els dorsals es podran recollir a les botigues Base Esport Estel, Diedre, Interesport Everest i Totmodasport. També es podrà fer per internet pagant 5 euros, que aniran destinats a l'associació Tapís de Vic.

Una altra novetat és que l'acte comptarà amb el suport de Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA i CX, que ajudarà amb l'organització. El cap de BBVA d'Osona, Dani Guardiola, apunta que estan satisfets de donar suport a una iniciativa d'esport amb els valors que comporta: "Tenacitat, sacrifici i igualtat". La cursa també comptarà amb la col·laboració de botigues esportives de la ciutat i estarà adaptada perquè hi puguin participar persones amb discapacitat.

Guardiola també comenta que BBVA vol demostrar que està al costat de les persones i que "estem molt satisfets de contribuir en aquesta cursa". L'anterior edició va comptar amb 800 assistents, i "esperem que aquest any siguin més", apunta Roca. La convocatòria es tancarà quan s'arribi als 1.000 participants.
 

Inscriu-te a la cursa

Consulta el recorregut

Arxivat a