El sector turístic d'Osona encara l'estiu amb bones perspectives d’ocupació

L’Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme preveu que sigui un any amb nivells similiars o millor que l’any passat

El pantà de Sau, una de les «platges interiors» de Catalunya
El pantà de Sau, una de les «platges interiors» de Catalunya | Albert Alemany
Redacció
22 de juny del 2018
Els hotels i cases rurals d'Osona afronten l'estiu amb bones perspectives. Tot i que a finals de juny les reserves fetes no són massa significatives, des de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme d'Osona, el seu portaveu Antoni Dinarès han explicat a l’ACN que s'espera un any "amb ocupacions com les de l'any passat o millors". En aquest sentit, tot i ser conscients que el turisme mira més cap a la platja que cap a les comarques d'interior, es mostren esperançats, "malgrat que es veurà sobre la marxa, i caldrà tenir en compte les reserves d'última hora". 

De cara al cap de setmana de la revetlla de Sant Joan, els establiments osonencs ratllaran el ple. Si bé molts dels habitants opten per la platja donades les temperatures d'estiu que ja han arribat, aquells establiments que han optat per oferir una festa amb ball, "en general faran el ple". Amb tot, hi ha altres establiments que han optat per no fer res en especial, però han notat com tenen moltes més reserves que altres dissabtes de juny.