Més de 500 persones participen a la primera fira de formació de proximitat a Osona

La jornada, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, ha estat tot un èxit segons els organitzadors

Un dels tallers de la primera fira de formació de proximitat.
Un dels tallers de la primera fira de formació de proximitat. | Aj. de Manlleu
Redacció
19 de juny del 2018

Un dels tallers de la primera fira de formació de proximitat. Foto: Aj. de Manlleu


El segon diumenge de juny va tenir lloc a Manlleu la primera fira de formació de proximitat a Osona, organitzada per l’empresa TOT CURSOS amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu. En aquesta els visitants podien participar en diverses activitats i tastets de cursos en un format lúdic-educatiu.

Hi van assistir més de mig miler de persones, que van poder conèixer de primera mà l'oferta formativa de la comarca. Tot i que la fira es va celebrar a Manlleu, els centres presents a la fira provenien també de diferents punts de la comarca d'Osona, com Centelles, Torelló, Sant Pere de Torelló, Vic i Sant Quirze de Besora, entre d'altres.

En aquest sentit, pel que fa a empreses se n’hi van instal·lar una vintena amb els seus estands informatius. Hi havia cursos de robòtica, cuina, ensinistrament caní, màgia, teràpies naturals, trial, bodypaint, imatge personal, estètica i anglès, entre molts altres. Davant de l’èxit de la primera edició, l’organització preveu continuar la propista i consolidar-la.
Arxivat a