Descompte del 40% per als estudiants del doble Grau de Mestre amb menció d'anglès a la UVic

Durant el primer curs, tots aquells que tinguin una nota d’accés igual o superior a 6 rebran l’ajuda

Redacció
18 de juny del 2018
Els estudiants que tinguin una nota d’accés igual o superior 6 i que vulguin accedir al primer curs del doble Grau de Mestre en Educació Infantil i Primària amb menció d’anglès de la UVic-UCC tindran el descompte d’un 40% (gairebé 2.000 euros) en el moment de realitzar la matrícula de primer curs.

L’objectiu d’aquesta mesura és compensar la durada de cinc anys del doble grau i incentivar l’entrada de nous estudiants a una titulació que tant la UVic-UCC com la Generalitat de Catalunya consideren estratègica per a la millora de la formació dels futurs mestres. 

El doble grau, que enguany passarà a horari de matins, es va començar a desplegar el curs 2013-2014 i forma part del Programa de Millora i Innovació en la formació de Mestres (programa MIF), impulsat conjuntament per la Direcció General d’Universitats, el Consell Interuniversitari de Catalunya, el Departament d’Ensenyament i les universitats catalanes que imparteixen graus de Mestre. Pel que fa al doble grau de la UVic, aquest mes de juny sortirà la primera promoció després d’haver realitzat una estada internacional obligatòria.


 
Arxivat a