Concert en solidaritat amb els treballadors de les càrnies aquest dissabte Santa Eugènia de Berga

Txarango, Resiliència, Tremendu i Pd Ratlles col·laboren en l'espectacle que començarà a les 9 del vespre

Durant la presentació del cartell.
Durant la presentació del cartell. | Josep M. Montaner
15 de juny del 2018
Concert en solidaritat amb els treballadors de la indústria càrnia. Aquest dissabte Txarango, Resiliència, Tremendu i Pd Ratlles pujaran a l'escenari de Santa Eugènia de Berga per donar suport-los suport. El concert que començarà a partir de les 9 comptarà, a més, amb el parlament dels treballadors de l'escorxador de Le Porc Gourmet. De fet l'espectacle, del qual ja no queden entrades, es fa al costat d'aquesta empresa, a l'antic camp de futbol.

Hores abans, a les 6, hi haurà una manifestació que sortirà des de la plaça de l'estació de Vic i recorrerà els carrers de la capital osonenca fins a la plaça Major, on també hi haurà parlaments. A les 7 del vespre s'iniciarà una marxa lenta de cotxes fins a Santa Eugènia. El concert està organitzat per Càrnies en Lluita, la COS, Txarango i l'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga.

La lluita contra les falses cooperatives va esclatar amb la vaga a l'escorxador Esfosa de Vic i es va escampar com una taca d'oli. Ara la cultura també s'afegeix a la reivindicació que Càrnies en Lluita ha posat sobre la taula.