Enric Furriols, reelegit portaveu del Jovent Republicà d'Osona-Lluçanès

El vigatà repeteix en el càrrec de portaveu després de ser votat per unanimitat

La nova executiva de la Joventut Republicana d'Osona-Lluçanès
La nova executiva de la Joventut Republicana d'Osona-Lluçanès | Jovent Republicà Osona-Lluçanès
Redacció
16 de juny del 2018
Després del recent canvi d'imatge corporativa de les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana a Osona i Lluçanès van celebrar el Congrés Comarcal per escollir la nova executiva per als pròxims dos anys. El fins ara portaveu, Enric Furriols, continuarà al capdavant després de ser reelegit per unanimitat.

Tal com expliquen en una nota, Furriols va destacar que "amb l'aprovació dels nous estatuts de l'organització, obrim una nova etapa pel territori". Alhora va marcar com a objectiu atraure noves cares a l'organització "per poder assegurar un relleu en un futur" i va remarcar la importància de "mantenir una bona relació amb altres entitats, partits i associacions de la comarca", i que mentrestant "la militància s'impliqui directament al ric teixit associatiu del territori".

La resta de l'executiva estarà representada per Mar Coll (Tona), com a Secretària d'Organització; Oriol Comas (Vic), Secretari de Finances; Guillem Dorca (Vic), Secretari de Formació; Maria Güell (Tona), Secretària de la Dona i Igualtat; David Pallarols (Vic), Secretari de Comunicació i Eines 2.0; Marc Tienda (Torelló), Secretari d'Imatge; i Berta Camprubí (Taradell), Secretària d'Activisme i Campanyes.
 

El congrés de Joventut Republicana Osona-Lluçanès de diumenge Foto: Joventut Republicana Osona-Lluçanès

Arxivat a