Dolors Collell és la nova directora d'Ensenyament a la Catalunya Central

La regidora de Manlleu ja havia ostentat el càrrec durant l'època d'Ernest Maragall

Redacció
15 de juny del 2018
Actualitzat a les 8:58h
Dolors Collell.
Dolors Collell. | Adrià Costa
El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ha designat aquesta setmana vuit directors dels diferents Serveis Territorials i cinc directors adjunts, uns nomenaments que entraran en vigor un cop estiguin publicats al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Dolors Collell és la nova directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central.

De fet, la regidora de MES Manlleu ja va exercir el càrrec de directora territorial entre el 2009 i 2011 quan Ernest Maragall estava al capdavant del departament d'Ensenyament. Aquest dimarts la renúncia com a regidora passarà pel ple de l'Ajuntament de Manlleu. Així ho marca l'ordre del dia. Si no hi ha novetat, la rellevarà el número 2 de la formació, Rafa Cuenca.

Collell (Manlleu, 1960) és llicenciada en Filologia Catalana per la UAB i en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. Ha estat directora de l'Institut Cirvianum, de Torelló, i de l'Institut La Plana, de Vic. Entre el 2009 i el 2011 va exercir el càrrec de directora territorial de Catalunya Central.
Arxivat a