Tot a punt pel 51è pelegrinatge a Lourdes

Es preveu que unes 800 persones participin en l'esdeveniment religiós

El pelegrinatge a Lourdes, en una imatge d'arxiu.
El pelegrinatge a Lourdes, en una imatge d'arxiu. | David Araguete/Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de Vic
Redacció
15 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:41h
A partir d'aquest dissabte i fins al dimecres 20 de juny, gairebé 800 fidels de les  Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes dels bisbats de Vic i de Solsona celebraran el 51è Pelegrinatge a Lourdes. Dels 762 fidels, la majoria -404- són d’Osona i el Ripollès. L'edició d'enguany incorporarà una gran novetat, l'acte "Feu el que el malalt us digui", on els voluntaris, a més d’acompanyar els malalts, comparteixin una estona més amb aquests i facin coses que mai no han pogut fer.

Una altra novetat és el canvi d'espai de dos dels actes. D'aquesta manera, per primera vegada la Celebració Penitencial es farà dins la Basílica del Rosari i la missa que prepararan els joves tindrà lloc a la Basílica Subterrània de Pius X.

Com ja és habitual, la delegació d’Osona – Ripollès farà el viatge en una flota d’autocars, alguns d'ells adaptats per gent en cadira de rodes. A cadascun dels vehicles hi viatjarà personal sanitari i voluntaris, i tindrà un bany per utilitzar durant el trajecte. El punt de sortida de la trobada i també el d'arribada és, una edició més, el Recinte Firal El Sucre.

Recupera les galeries de fotos dels darrers anys