Detenen l'autor d'un apunyalament a Torelló

El veí del municipi va apunyalar a la víctima diverses vegades amb una navalla en diferents parts del cos i li va robar el cotxe

Redacció
14 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:34h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts, 12 de juny un home, de 28 anys i veí de Torelló com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi, robatori amb violència i danys. Tal com explica el cos en una nota, el passat 8 de juny a les 10 de la nit, la Policia Local de Torelló va rebre l'avís que hi havia una persona ferida amb arma blanca a la plaça Joanot Martorell. Un cop al lloc els agents van comprovar que la víctima tenia diverses ganivetades de navalla en diferents parts del cos.

Mentre el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) estava atenent a l'home va comentar als agents que l'agressor li havia robat el cotxe. Poc després, van rebre l'avís d'un ciutadà apuntant que hi havia un vehicle cremant al polígon industrial Mas de les Vinyes de torelló. En arribar, aquests van comprovar que el cotxe que es cremava era el de la víctima.

Els Mossos van obrir una investigació que va permetre detenir aquest dimarts el presumpte autor de l'apunyalament i de la sostracció del vehicle de la víctima. El detingut ha passat aquest dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a