Salut

L’Hospital de Vic, premiat pel seu rendiment i qualitat

El Consorci de Salut i Social atorga aquest guardó a l’HUV que el situa com un dels dos millors hospitals de referència de Catalunya

per Redacció, 16 de juny de 2018 a les 09:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La cap de Planificació i Sistemes d'Informació del CHV, Esther Vila, amb el president del CSC, Manuel Ferré. Foto: Consorci Hospitalari de Vic


El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0 han distingit l’Hospital Universitari de Vic com un dels dos millors hospitals de referència de Catalunya, concedint-li el Premi a l’Excel·lència 2018 per la seva bona pràctica assistencial. També ha estat guardonat l’Hospital de Terrassa en aquesta categoria.


Es tracta del principal guardó dels Premis en benchmarking CSC/ARQ, que reconeixen els centres de la Xarxa d’hospitals associats per a l’Anàlisi del Rendiment i la Qualitat (ARQ) amb millors resultats en àmbits clau com la gestió d’estades, la mortalitat, la cirurgia major ambulatòria, les complicacions o els reingressos.

A més del Premi a l’Excel·lència, el centre del Consorci Hospitalari de Vic també ha rebut dos diplomes d’excel·lència específicament pels seus resultats en gestió d’estades i en cirurgia major ambulatòria.

 

Participació