Vic converteix un pas de vianants en un piano 3D

El nou pas zebra de l’Atlàntida se suma als sis que ja hi ha a la carretera de Manlleu

Un operari creuant el piano 3D de l'Atlàntida
Un operari creuant el piano 3D de l'Atlàntida | Toni Ortiz
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:27h
L'Ajuntament de Vic ha anat més enllà amb els passos de vianants amb efecte tridimensional. Si ja se’n van pintar sis a la carretera de Manlleu el passat abril, ara s’afegeix a la llista un pas zebra d'allò més original: en forma de les tecles d’un piano. Se'n pinten dos davant de l’Atlàntida i prop de l’Escola de Música de Vic. L'artista i dibuixant és el folguerolenc Toni Ortiz.

Tal com explicava el regidor de Mobilitat, Toni Serrat, a Osona.com aquesta és una mesura més per evitar els atropellaments i que els vianants puguin creuar de forma més segura. Serrat explicava que és una alternativa als vots i esquenes d'ases perquè provoquen problemes a "camions, ambulàncies i cotxes de Bombers". “A Vic hi ha massa atropellaments”, deia Serrat i per això cal posar-hi atenció, tal com marca el Pla Local de Seguretat Viària. 



"Anem fent proves a veure què va millor en cada situació", deia el regidor. Precisament el passat febrer de 2017, l'Ajuntament de Vic ja va instal·lar un pas zebra que s'il·lumina quan passa un vianant. Aquest està situat al carrer Mossèn Josep Gudiol, una de les zones més fosques de la ciutat.
 

L'artista Toni Ortiz creuant el pas zebra Foto: Adrià Costa

 

Els operaris pintant l'efecte tridimensional el passat abril. Foto: Adrià Costa

Arxivat a