L'Espai Habitatges Montseny s'estrena a l'ArtdePas de Vic

El cicle cultural s'estén per la ciutat i inclou per primera vegada la dansa, la màgia o els titelles

L'actuació de Pol Petit als habitatges Montseny va ser tot un èxit.
L'actuació de Pol Petit als habitatges Montseny va ser tot un èxit. | Aj. de Vic
Redacció
12 de juny del 2018

El grup Pot Petit va estrenar diumenge el nou escenari de l'Espai Habitatges Montseny, al barri del Remei de Vic, en una actuació inclosa en el cicle cultural ArtdePas. D'aquesta manera, la programació de la setena edició del cicle cultural amplia la seva presència al sud de la ciutat, després que l'any passat l'escenari de la plaça de la Noguera es convertís en un nou espai.

Aquesta actuació ha estat la primera programada en l'Espai Habitatges Montseny i la següent arribarà el 29 de juliol amb els Brodas Bros, que narraran la història del hip hop amb l'espectacle Hipstory.

Altres disciplines a l'edició d'enguany

Per primera vegada, l'ArtdePas inclou altres disciplines artístiques a part de la música, com ara dansa, màgia o titelles i pensades també per a públic familiar. El cicle cultural té lloc tots els diumenges d'estiu a les 7 de la tarda, als escenaris de la plaça del Carbó, de la plaça de la Noguera o de l'Espai Habitatges Montseny. 

La programació de l'ArtdePas 2018, compta amb la col·laboració de la Jazz Cava i amb la participació d'agents culturals de la ciutat, veïns i veïnes del barri del Remei i dels Habitatges Montseny.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a