​Pilarín Bayés vesteix els Avis de la plaça de Vic

La ninotaire fa el dibuix de la samarreta del col·lectiu que es troba cada dimarts al mercat

Els Avis de la plaça de Vic surten cada dimarts a les 11 de Casa Comella
Els Avis de la plaça de Vic surten cada dimarts a les 11 de Casa Comella | Carles Fiter
Redacció
12 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:36h
Com cada dimarts, el grup "Avis de la plaça de Vic" fa unes quantes voltes pel mercat reclamant la llibertat dels presos polítics. El col·lectiu, que va néixer el passat febrer, es reuneix persistentment al centre de Vic a partir de les 11 del matí davant de Casa Comella. Aquest dimarts, han estrenat una samarreta feta expressament per a ells de la mà de la ninotaire vigatana Pilarín Bayés.

Més de 800 avis cap a Montserrat

Aquest divendres, juntament amb associacions d'avis per la República d'arreu de Catalunya es desplaçaran fins a Montserrat. La proposta va sorgir d'Els Avis de la plaça de Vic, que hi aniran amb la samarreta de la Pilarín, i es va escampar com una taca d'oli. Es preveu que hi vagin més de 800 persones en favor de la República.

Està previst que a les 11 del matí d'aquest divendres assisteixin a la missa conventual i siguin rebuts, a la mateixa basílica, pel Pare Abat emèrit, el torellonenc Sebastià Bardolet. A més dels avis de Vic, a hores d'ara hi ha confirmada la presència dels de Tarragona, Riudoms, Cambrils, Tortosa, Mont-roig del Camp, Parets del Vallès, Reus, La Canonja, Sta. Perpètua de Mogoda, Mollet del Vallès, Mataró, Vila-seca, La Pobla de Mafumet, Vilallonga del Camp o El Morell.
 

Desenes de persones es reuneixen cada dimarts persistentment. Foto: Carles Fiter
 

El dibuix de Pilarín Bayés Foto: ANC Vic

Arxivat a