Detenen un home de Manlleu per cultivar mig miler de plantes de marihuana

Tenien una instal·lació que estava connectada de manera fraudulenta a la xarxa general d'electricitat

La plantació de marihuana a Manlleu.
La plantació de marihuana a Manlleu. | Mossos d'Esquadra
Redacció
11 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:24h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic, juntament amb agents de la Policia Local de Manlleu, van detenir el divendres passat, 8 de juny, un home de 41 anys i veí de Manlleu com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i d'un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La Policia Local de Manlleu va rebre un avís d'un veí per un possible robatori a l'interior d'una casa del carrer de la Coma. Quan els agents van entrar a l'habitatge per fer les comprovacions pertinents no van trobar ningú, però van localitzar una plantació de marihuana i material pel seu cultiu. Davant d'això, els agents van preservar la zona i van obrir una investigació juntament amb els Mossos d'Esquadra.

L'endemà mateix al migdia van entrar i escorcollar amb més deteniment el domicili. Es van localitzar un total de 462 plantes de marihuana, juntament amb una complexa instal·lació amb focus de llum, extractors i filtres d'aire. Al vespre van localitzar i detenir el propietari de la plantació per un delicte contra la salut pública. També se'l va acusar d'un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que la instal·lació estava connectada de manera fraudulenta a la xarxa general de subministrament. El detingut va passar el dia 9 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
 

La complexa instal·lació de la plantació a Manlleu Foto: Mossos d'Esquadra

Arxivat a