La Diputació fa un estudi de viabilitat de dos habitatges socials a Sora

Tenen l'objectiu de facilitar l'emancipació i evitar la pèrdua de població

per Redacció, 17 de juny de 2018 a les 14:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Sora Foto: Diputació de Barcelona


La Diputació de Barcelona ha realitzat un estudi de viabilitat per a la promoció de dos habitatges socials a Sora per facilitar l'emancipació de la gent jove i evitar la pèrdua de població. L'actuació planteja rehabilitar l'edifici de l'antic ajuntament i adaptar-lo a un canvi d'ús per habilitar-lo com a habitatges.


La promoció comprendria una actuació de dos habitatges d'uns 40 metres quadrats, mantenint l'estructura de parets de càrrega de l'edificació existent, ja que el seu estat és força bo, tot i que es proposen actuacions de millora de l'eficiència energètica. L'estudi contempla dos escenaris de rehabilitació, un de pressupost alt i l'altre més ajustat, segons el grau d'intervenció, així com si cal un enderroc parcial per adequar l'edifici a la normativa urbanística vigent.

Els estudis de viabilitat són documents tècnics dissenyats per facilitar la presa de decisions dels ens locals a través de la proposta de diferents alternatives. Identifiquen un full de ruta d'actuacions a seguir en base als paràmetres que estableixi l'Ajuntament.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació