Rosa Vestit, nova directora general d'Administració Local

El govern nomena l’alcaldessa de Sant Quirze de Besora amb aquest càrrec, que no li pot impedir continuar sent batllessa

Redacció
08 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:26h
L'actual alcaldessa, de Sant Quirze de Besora, Rosa Vestit (PDECat), ha estat nomenada de forma com a nova directora general d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya, tal com havia avançat Osona.com. Des de la direcció general, ara adscrita al departament de Presidència -abans era a Governació- es gestiona la relació del govern de la Generalitat amb tots els ajuntaments del país. Vestit treballarà, doncs, molt a prop de la consellera i portaveu del govern, Elsa Artadi, en aquesta nova etapa del règim autonòmic, després de l'aixecament de la vigència de l'article 155, amb la presa de possessió del nou govern.

Vestit ha encapçalat la candidatura del seu partit a les eleccions municipals de 2007, 2011 i 2015 per Convergència i Unió, havent obtingut la victòria en les dues últimes.  Aquest càrrec no li impedirà continuar sent l'alcaldessa del seu municipi. Des del març d'enguany, és tresorera de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Del febrer de 2010 al juliol de 2011 havia treballat com a tècnica al Consorci del Lluçanès, i de l'agost de 2001 al desembre de 2009 havia estat directora de la delegació de l'empresa Adecco. També va presidir en dues etapes diiferents el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.