Finalitzen les obres de millora de l'entrada a Vilanova de Sau

Els treballs, que tenien un pressupost d'uns 342.000, consistien en la construcció d'una minirotonda trepitjable i la urbanització de l'avinguda Jacint Verdaguer

Redacció
07 de juny del 2018

La nova minirotonda és trepitjable Foto: Twitter @ercdiba


Les obres de millora i seguretat de la cruïlla de la carretera N-141d amb el passeig de Jacint Verdaguer, a Vilanova de Sau, ja han finalitzat. La Diputació de Barcelona ha invertit uns 342.000 euros per tal de millorar la seguretat en el que es considera un punt perillós. Fins ara hi havia un revolt i els vehicles hi circulaven excessivament ràpid. El diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, va visitar els treballs acabats la setmana passada.

Per millorar la seguretat s'ha construït una minirotonda trepitjable a la cruïlla per reduir la velocitat dels vehicles, tant a la carretera com en el moment de realitzar els diferents girs. A més, s'ha reurbanitzat el passeig de Jacint Verdaguer per crear un vial de plataforma única amb acabat de pedra a les voreres com els que hi ha al centre del nucli. S'hi han soterrat els serveis i s'hi han posat passos de vianants.
 

La carretera abans de les obres Foto: Google Maps