«El so de les cases» de Vic tanca amb 9.000 visitants la seva tercera edició

Gran èxit del projecte musical que obre les portes dels espais més desconeguts de la ciutat

La cripta de la catedral, un dels espais nous en la tercera edició d'«El so de les cases»
La cripta de la catedral, un dels espais nous en la tercera edició d'«El so de les cases» | Josep M. Montaner
Redacció
05 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:44h
Vic ha tornat a obrir aquest cap de setmana el seu patrimoni -acompanyat de música-. La tercera edició d'"El so de les cases" ha tancat amb èxit amb uns 9.000 visitants, segons informa el consistori. D'aquesta manera se supera amb escreix la xifra de l'any passat, que va ser d'uns 7.000 assistents.

Enguany s'obrien 12 espais, 7 dels quals hi participaven per primera vegada. Aquests van ser la Sala de Plens de l'Ajuntament, la Tribuna de la casa Masferrer, el jardí de la Casa Dou (de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic), el cor de l'església de l'Escorial, la cripta de la Catedral, el jardí de la Casa Bayés i un jardí particular del carrer Sant Miquel dels Sants.

El projecte musical d'enguany estava marcat per l'aniversari dels 30 anys del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) i els 20 anys del Festival de Jazz de Vic, que es van celebrar amb un concert. De fet, els espectacles van allargar horaris en aquesta edició. Hi van haver concerts, a més d'alumnes de l'Escola de Música de Vic, de Mazoni, Pau Vallvé, Ernest Crusats, Matthew McDaid, Alessio Arena, Edna Sey, Gemma Humet, Estel Soler, Changuí Duet, Jorge Da Rocha, etc.
 

El jardí de la Casa Bayés era un dels espais nous en la tercera edició d'«El so de les cases» Foto: Josep M. Montaner

 

Pilarín Bayés i Quimi Portet, a la tercera edició d'«El so de les cases» Foto: Josep M. Montaner

Arxivat a