Quatre espectacles d'arreu de Catalunya omplen els escenaris del ManlleuActua

El certamen vol promoure el teatre infantil i juvenil

Redacció
01 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:26h
Aquest dissabte Manlleu acull la segona edició del ManlleuActua, una proposta per promoure el teatre infantil i juvenil. Quatre espectacles (de Girona, Granollers, Vic i Manlleu), una lectura dramatitzada, un taller d’escriptura teatral, una mostra de llibres de teatre i un dinar són les activitats programades en aquesta edició.

La jornada arrenca el dissabte a les 10 del matí amb l’espectacle protagonitzat per nens de Granollers Què passaria si...?, una creació de la Cia. Arsènic. Serà al Teatre Casal de Gràcia. A les 12 al mateix teatre, la Cia. Joves Plus presenta EMOTIO. Buscant allò que ens mou, un text col·lectiu dels membres d’aquesta companyia nascuda al Centre de Formació Teatral El Galliner de Girona.

D’altra banda, a la tarda, onze alumnes de les escoles de Manlleu duran a escena la lectura dramatitzada d’El llibre de la selva, de Rudyard Kipling. Serà a les 4 a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu. Un espectacle infantil tancarà també la jornada teatral: Secrets al Bosc, protagonitzat pels actors i actrius de 7 a 9 anys del Teatre Centre de Manlleu. Serà a dos quarts de 8 al Teatre Casal de Gràcia.

L’activitat, que sorgeix dels Premi BBVA de Teatre, està organitzada per la Fundació Antiga Caixa Manlleu amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, BBVA CX i la Fundació Antigues Caixes Catalanes.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a