Torna el Nyam Nyam Music Festival als Hostalets de Balenyà

La segona edició comença aquest divendres amb Marc Puigdomènech i Pep Sallent

Toni Carrasco
31 de maig del 2018
El Nyam Nyam Music Festival torna aquest divendres a Hostalets de Balenyà. Els encarregats d'encetar el festival d'estiu de músics emergents són el duo de versions format pels hostaletencs Marc Puigdomènech i Pep Sallent. Aquests dos músics locals són també l'ànima del grup Boys Damm i essencialment el seu repertori recull versions de tota mena d'estils, incloent-hi també peces emblemàtiques exemplificadores del seu compromís amb el país. El cicle de tres concerts es portaran a terme els divendres 1 de juny, 8 de juny i 15 de juny a les nou del vespre a l'esplanada del Parc de Vall-llossera.

El dia 8 hi actuarà el músic Juli Piris, amb el seu projecte personal de música pop rock, un vell llop dels escenaris, com ell mateix li agrada autodefinir-se. Unes lletres i uns continguts amb una evident retòrica reivindicativa, inconformista i compromesa. Ens presentarà un conjunt de peces que per sobre de tot transmeten energia positiva. El concert es presenta en format trio.

I el 16, com a la cloenda, podrem gaudir dels ex-Bonobos Jordi Ginesta i David Nuri i del músic David Viñolas amb les seves cançons protesta i de trinxera. Ginesta a la veu, Nuri als instruments de vent i Viñolas a la percussió es presentaran per primera vegada com a trio centellenc on la poesia musicada i les cançons populars seran l'eix central de l'actuació. Una cançó protesta que avui està més viva que mai.

La proposta dels organitzadors, el punt jove Flik Flak, és que el públic s'emporti l'entrepà de casa i gaudeixi gratuïtament de la música en directe en un espai recuperat l'any 2014 pels mateixos veïns. I on antigament hi havia hagut un dels safareigs públics del poble. Ara la funció comunicativa de l'antic rentador servirà també per connectar els veïns amb la música.
 

Consulta més informació

El cartell del festival d'enguany.

Arxivat a