​L'Ajuntament de Calldetenes posa en marxa un nou web

Té una major usabilitat i un disseny més atractiu

Redacció
03 de juny del 2018
Aquest mes de maig ha entrat en funcionament el nou web municipal de l’Ajuntament de Calldetenes. Tal com explica el consistori, el web és nou quant a disseny, continguts i tecnologia amb l'objectiu d'oferir un millor accés als serveis i als tràmits online així com per incrementar els nivells de transparència de la informació municipal.  A més de dividir el menú de navegació en cinc apartats, el web compta amb un cercador que permet trobar la informació a través de paraules clau. 

El nou portal vol millorar la informació dirigida al ciutadà i per això l’apartat de Tràmits i Serveis s’hi troben totes les gestions que poden fer amb l’administració, i els catàlegs de Serveis que s’ofereix a la ciutadania. Al web també hi ha publicada tota la informació oficial, informació del municipi, guia de carrers, la informació referent al pla d’ordenació urbana i la seva tramitació o un directori amb informació de contacte d’equipaments i serveis municipals, serveis d’emergència o entitats locals.

La voluntat del nou servei és poder oferir a la població una eina d'informació funcional, ràpida i eficaç, amb un disseny més atractiu que faciliti una millor comunicació entre la ciutadania i el consistori. El seu disseny i posada en marxa ha comptat amb el suport i assessorament de la Diputació de Barcelona.