La música s'endinsa en cases de Vic

La tercera edició del “so de les cases”, que se celebra de l'1 al 3 de juny, incorpora set nous espais i allarga l’horari

La tercera edició se celebra l'1, 2 i 3 de juny
La tercera edició se celebra l'1, 2 i 3 de juny | Josep M. Montaner
31 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:00h
Vic torna a obrir les portes del seu patrimoni amb música a partir d’aquest divendres i fins al diumenge. Torna "el so de les cases" amb 12 espais pràcticament desconeguts de la ciutat. De fet, n'hi ha 7 que participen per primera vegada en aquest projecte musical. Aquests són la Sala de Plens de l'Ajuntament, la Tribuna de la casa Masferrer, el jardí de la Casa Dou (de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic), el cor de l'església de l'Escorial, la cripta de la Catedral, el jardí de la Casa Bayés i un jardí particular del carrer Sant Miquel dels Sants.

En aquests dotze espais hi haurà 23 propostes diferents. El format és similar que els dels altres anys: 20 minuts de concert en cada espai i s'hi ha d'accedir amb tiquets. Aquests es poden adquirir mitja hora abans de l'espectacle.  Enguany com a novetat, "el so de les cases" celebrarà l'aniversari dels 30 anys del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) i els 20 anys del Festival de Jazz de Vic amb un concert. Serà diumenge a dos quarts d'1 del migdia amb Flamingo Tours al jardí de la Casa Ricart.

De fet, aquest espai també acollirà concerts durant la nit de divendres i dissabte amb Mazoni i Pau Vallvé. A més d'aquests i alumnes de l'Escola de Música de Vic, el programa inclou noms com Ernest Crusats, Matthew McDaid, Alessio Arena, Edna Sey, Gemma Humet, Estel Soler, Changuí Duet, Jorge Da Rocha, etc.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a