Endesa inverteix 778.000 euros en una nova seu a Vic

Les noves oficines, que està previst que acabin el juliol, aposten per reduir la petjada ecològica i la filosofia "Openwork"

Es preveu que la nova seu estigui llesta al juliol.
Es preveu que la nova seu estigui llesta al juliol. | Cedida
Redacció
30 de maig del 2018
Endesa està adequant la seva nova seu a Vic, que substituirà la que fins ara estava operativa. Tal com expliquen en una nota, les noves oficines suposen una inversió de 778.000 euros i allotjaran tots els empleats de la companyia a la comarca. Els treballs es realitzen al mateix recinte on hi ha l'anterior oficina, a la subestació ed Vic (a la carretera de Gurb). Es preveu que estigui enllestida i s'hi pugui traslladar el personal el mes de juliol.

Les noves dependències s'adapten a una filosofia Openwork, és a dir, es potencien espais més diàfans, visibles i transparents. A més, pel que fa a la construcció de la nova seu, s'està apostant per l'alta eficiència energètica. Per això, tal com explica la companyia, l'equipament s'ha creat amb un embolcall tèrmic (tancaments, cobertes, finestres i protecció solar) que té grans finestrals per tal d'augmentar la llum natural al seu interior; i tindrà noves instal·lacions de climatització amb una reducció del consum energètic. També disposarà d'un sostre i un mobiliari amb control acústic i, com a gran novetat, s'instal·laran 2 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics de la flota.

Vic és un exemple del model d'oficines que Endesa està implantant a Catalunya per reduir la petjada ecològica amb la reducció dels consums energètics, els subministraments i la generació de residus, i la incorporació de dispositius d'estalvi i eficiència energètica.

Arxivat a