Roben un moneder i es gasten uns 1.300 euros en compres

La Guàrdia Urbana deté dos joves de Vic per un delicte d'estafa per fer compres amb una targeta de crèdit robada

Redacció
29 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:50h
La Guàrdia Urbana va detenir el dijous passat, 24 de maig, dos joves de Vic (18 i 19 anys) per haver robat un moneder i fer compres amb la targeta per diferents botigues de Vic. Els joves van sostreure el moneder a una dona que estava en una perruqueria i gastar-se un total de 1.299,23 euros en diferents establiments de la ciutat.

Una dotació del cos va detectar-los al passeig de la Generalitat i els va cridar l'atenció les bosses de compra "de dimensions considerables" que portaven a sobre. En veure els agents, es van mostrar nerviosos i per aquest motiu els van acabar identificant. Els joves no van poder justificar la procedència del material. Eren roba, sabates i tabac.

D'altra banda, es van fer gestions simultàniament amb els locals de les compres per poder acreditar que s'havia fet servir la targeta robada de la clienta de la perruqueria. També es va recollir les descripcions dels sospitosos del robatori. Els agents van detenir els joves per la presumpta comissió d'un delicte d'estafa.
Arxivat a