Inspiring, la fórmula per reinventar el comerç

Taradell dinamitza el seu centre urbà més comercial des de l'abril

L'Inspiring del mes de maig està dedicat a la moda
L'Inspiring del mes de maig està dedicat a la moda | Toni Carrasco
Toni Carrasco
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 21:04h
El passat abril va començar a Taradell el projecte Inspiring. Aquesta iniciativa ha deixat en evidència que els centres comercials dels pobles petits i mitjans o es reinventen o estan condemnats -malauradament- a la seva desaparició. La ferotge competència dels grans centres comercials ja fa temps que fan la punyeta al comerç tradicional de proximitat i acurada atenció personalitzada. Tot i això, sembla que Taradell ha trobat la fórmula per reinventar-se.

Aquest maig, l'Inspiring està dedicat al món de la moda i el plat fort va ser el passat divendres 25 amb una desfilada de moda, sobre una espectacular catifa vermella de més de cent metres de llargada, al carrer Domènec Sert. L'activitat estava organitzada per l'Associació de Botiguers de Taradell i amb la col·laboració d'Imma Castany Estilistes, Roba infantil i juvenil Maria Raurell, Rosa Moda, Esports Autonell, Moda Home i Dona Sellés, Dolo Vilardell Estilistes i l'Escola de dibuix i pintura l'ARPA i el Puntal Jove.

L'Inspiring es va complementar amb una ponència sobre la cultura de la moda a càrrec de Meritxell Balmes i Vicenç Mustarós, experts en aquest sector. Com cada divendres, es va complementar amb les food trucks, el discjòquei Lexlay i jocs per als més menuts. L'Inspiring de l'abril, tot i la pluja de molts divendres, va tractar sobre el món de les noves tecnologies i el mes que ve, que comença aquest divendres, estarà dedicat a l'esport.
 

L'Inspiring del juny està dedicat a l'esport. Foto: Toni Carrasco

 

 

Arxivat a