procés català

Els alcaldes de Santa Eulàlia i Sobremunt també contesten la carta de Millo

Un li demana que canviï el tracte perquè no té cap relació amb el delegat del govern i l'altre més mobiliari urbà per penjar més llaços

per Redacció, 28 de maig de 2018 a les 11:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més respostes per la carta del delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo. La setmana passada va enviar una missiva als alcaldes de Catalunya per demanar-los que mantinguin la "neutralitat" als espais públics. Alcaldes d'Osona ja l'han començat a rebre i la majoria li contesta de manera contundent. El primer va ser el de Prats, Isaac Peraire, però també l'han contestat, l'alcalde de Sobremunt i Santa Eulàlia de Riuprimer. D'una banda, Àngel Torres, l'alcalde de Santa Eulàlia li demana a Millo que modifiqui la carta enviada, ja que els alcaldes han de rebre el tractament "de senyor" i en la carta rebuda "es dirigeix a mi de forma col·loquial". "Jo que començo a tenir una edat, m'havien ensenyat que el tracte col·loquial es dona entre persones amb un cert grau de relació personal i jo amb vostè no he tingut mai cap relació personal", li etziba. D'altra banda, l'alcalde de Sobremunt, Albert Güell, després de consultar-ho amb els veïns, li va dir que no tenien suficients fanals "per penjar tots els llaços grocs que ens agradaria penjar amb l'objectiu de solidaritzar-nos amb tots i totes les preses polítiques que l'estat espanyol manté segrestades". En aquest sentit, Güell aprofita per demanar més mobiliari urbà per "acabar de penjar tots els llaços grocs que ens agradaria col·locar".

Carta d'Enric Millo als alcaldes catalans by naciodigital on Scribd

 

Participació