​Art urbà a Roda de Ter

Una trentena d'artistes participen a una megagrafitada a la Mostra d'Arts Urbanes

Aquest dissabte a Roda durant el Graf-i-Ter
Aquest dissabte a Roda durant el Graf-i-Ter | Toni Carrasco
Toni Carrasco
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:52h
Roda de Ter i l'art urbà ja són una simbiosi difícil de separar. Una bona mostra fou la megagrafitada que va tenir lloc durant tot el passat dissabte, 26 de maig, a les parets de l'antiga fàbrica Puigneró on una trentena de grafiters van deixar la seva empremta.

La pintada de grafitis s'emmarca en el Graf-i-Ter, la Mostra d'Arts urbanes que enguany arriba a la seva segona edició amb un èxit més que consolidat. Molts més artistes van prendre part del certamen i la superfície de parets també va ser molt més considerable.

Les pintures murals de tots els estils, colors, estètiques i missatges van omplir més de 50 panys de paret, d'aproximadament uns trenta metres quadrats cadascun d'ells, en total uns 1.500 metres quadrats aproximadament d'art al carrer en forma de mural i grafiti.

Les temàtiques eren lliures i com acostuma a ser habitual en aquest tipus d'art de carrer es combinaven els colors llampants i els dibuixos de còmic amb tot tipus de missatges. La festa també va combinar i incloure mostres de break dance, concerts de rap i DJ. Els més menuts que van voler també hi van participar, ja que estava oberta a tothom.
 

Colors llampants per la segona edició del Graf-i-Ter. Foto: Toni Carrasco

 

Un dels molts grafitis del Graf-i-Ter Foto: Toni Carrasco

Arxivat a