Un equip de Torelló guanya el Raid dels Ausetans

Les proves finals van tenir lloc el cap de setmana del 12 i 13 de maig a Roda de Ter i a l'Esquirol

Redacció
24 de maig del 2018

Durant l'entrega del guardó del Raid dels Ausetans Foto: CCOsona


El Raid dels Ausetans va tancar la tretzena edició el passat cap de setmana, 12 i 13 de maig, que es van celebrar a Roda de Ter i a l'Esquirol. Els guanyadors a la fase final comarcal van ser l'equip "WHYNOT?", de Torelló, un equip veterà que portava tres anys arribant a la classificació final.

Els 17 equips van arribar a la final després d'haver superat les fases locals realitzades durant el mes d'abril. El grup guanyador estava integrat per Sandra Estevez, Irene Garcia, Mariona Fontseré, Julià Puigdomènech i Mireia Diaz, que van ser premiats un viatge a Port Aventura. Els segons i tercers classificats, PÄTANKA'S de Centelles i TOCATS DEL BOLET de Gurb, van rebre un passi d'activitats al parc d'aventura les Comes de l'Esquirol. La xifra de participants al Raid dels Ausetans 2018 ha estat de 13 municipis i de 240 inscrits, 135 noies i 105 nois.

El Raid planteja proves esportives, d'aventura, culturals, socials i musicals entre d'altres, sempre en format puntuable i amb l'objectiu de promoure valors com la cohesió social, la integració, el respecte pel medi ambient entre altres. L'acte de lliurament de premis estava per Montserrat Juvanteny, consellera delegada de Joventut, que anava acompanyada dels regidors de Torelló i Folgueroles, així com l'equip de monitors d'Anigami i els tècnics municipals de Torelló, Sant Bartomeu del Grau, Centelles, Orís i Bisaura.
Arxivat a