Gran acte en solidaritat amb Marta Rovira aquest dissabte a Vic

El Moviment 30/03, nascut per donar suport a Joan Coma, organitza una botifarrada i un reguitzell de concerts que s'intercalaran amb parlaments

Marta Rovira
Marta Rovira | ACN
24 de maig del 2018
Actualitzat a les 8:59h
Vic no s’oblida de Marta Rovira. Aquest dissabte, 26 de maig, acollirà un gran acte en solidaritat a la vigatana exiliada a Suïssa el passat març. El Moviment 30/03, que va néixer per donar suport al regidor de Capgirem Vic Joan Coma, s'ha tornat a reactivar per donar suport a la secretària general d'ERC. De fet, aquest moviment transversal concentra sensibilitats diferents i personalitats d'arreu del país i de la comarca. 

L'acte consta d'una botifarrada, concerts i parlaments i se celebrarà a la plaça de la Catedral a partir de les 5 de la tarda fins a les 12 de la nit. Hi actuaran grups com Pep Poblet, Macedònia, Gerard Quintana, Guillem Ramisa, Ernest Crusats, Est Oest, Obeses, Matthew McDaid, Marc Parrot, etc. D’altra banda també hi haurà parlaments de personalitats com el president del Parlament Roger Torrent, l'actor Ivan Benet, l'humorista Peyu o el polític Albano-Dante Fachín. 

També es preveu que Rovira hi sigui d’alguna manera i es pugui comunicar amb les persones que li donaran suport. Els diners que es recaptin es destinaran a una caixa de resistència per la vigatana. També es va posar en marxa el web Free Rovira per ajudar a la política exiliada. 
 

Joan Ballana, Joan Coma i Maria Balasch, durant l'acte de presentació de l'acte. Foto: Josep M. Montaner

Arxivat a