La Guàrdia Municipal de Balenyà també s'uneix a la campanya dels escuts solidaris

La iniciativa recapta diners contra el càncer infantil

Redacció
24 de maig del 2018
La Guàrdia Municipal de Balenyà també s'ha adherit a la iniciativa solidària per recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. La proposta s'anomena "escuts solidaris" i consisteix en la venda d'uns escuts brodats d'aparença similar als oficials de la Guàrdia Municipal amb l’etiqueta #pelsvalents.

Els escuts, que porten una cola termoadhesiva al dors, es poden fixar en qualsevol peça de roba només passant-li la planxa per sobre. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles. El preu de cada escut solidari és de 4 euros i es poden adquirir en les dependències de la Guàrdia Urbana. El recapte dels diners s'ingressaran al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu i es destinaran íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats per aquesta malaltia.

Els escuts es poden adquirir a la comissaria de la Guàrdia Municipal, a diverses botigues de la Vila, a l’escola Joan XXIII o a l'Ajuntament. La Policia Local de Torelló va ser la primera d’adherir-se a aquesta campanya. Després s’hi va sumar la Policia Local de Manlleu i la Guàrdia Urbana de Vic.
 

L'escut solidari de la Guàrdia Municipal de Balenyà. Foto: Aj. de Balenyà


 
Arxivat a