Manlleu presenta un catàleg d’activitats per als centres docents

Hi ha 156 propostes i enguany, com a novetat, s’hi adjunta una eina per donar a conèixer els principis i valors de l’Economia Social i Solidària

Durant la presentació del nou catàleg.
Durant la presentació del nou catàleg. | Aj. de Manlleu
Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:42h

Durant la presentació del nou catàleg. Foto: Aj. de Manlleu


L’Ajuntament de Manlleu ha presentat el Catàleg d’activitats educatives per als centres docents per al curs 2018-2019. Es tracta d’un recull l’oferta de recursos pedagògics, visites i activitats que l’Ajuntament, conjuntament amb altres serveis públics, ofereix a tots els centres educatius de Manlleu per al curs 2018-19. 

Tal com explica l’Ajuntament, l’objectiu d’aquesta oferta és posar a l’abast dels centres educatius algunes eines  per complementar i donar suport als continguts que es treballen a l’escola en diferents àmbits i que poden ser d’interès per als infants i joves. L’oferta està dirigida a tots els nivells educatius, i consta d’un total de 156 activitats (91 joves; 54 nens i nenes; 11 infants).
 
Participen en l’elaboració d’aquest catàleg l’àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum, l’àrea de Serveis Territorials i Medi Ambient, el Pla de Gestió de la  Diversitat, la Policia Local, l’àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica i l’àrea d’Organització, Persones i l’Administració Electrònica. També  hi  participen  els  serveis  públics  següents:  Mossos  d’Esquadra i l’ABS  de Manlleu amb el Programa Salut i Escola de la Generalitat de Catalunya.

L’ESS, la novetat d’enguany
 
Enguany, com a novetat i de manera complementària, s’ha presentat el Programa educatiu en Economia Social i Solidària (ESS), elaborat per Suara Cooperativa per encàrrec de l’Ajuntament de Manlleu. Una eina al servei del personal docent amb l’objectiu de donar a conèixer els principis i valors de l’ESS, relacionant-los amb les competències a assolir per a cada edat concreta i amb els recursos formatius existents.

El Programa consta de l’Eina de recursos educatius en ESS, que permet identificar mitjançant les capacitats o competències educatives en ESS que s’han definit al llarg del programa, quines propostes d’activitats es poden realitzar per assolir-ne els objectius en cadascuna de les etapes dels 3 als 16 anys.
 

Consulta el catàleg d’activitats educatives

Arxivat a