Una trentena de tractors participen en la V Gimcana de Granollers de la Plana

Joan Croses guanya la tradicional prova celebrada al terme de Gurb

Desenes de tractors es van reunir per celebrar-ho
Desenes de tractors es van reunir per celebrar-ho | Toni Carrasco
Redacció
22 de maig del 2018
Aquest diumenge es va celebrar la V edició de la Gimcana de Tractors, un dels actes més destacats de la tradicional Festa de Sant Isidre, que any rere any se celebra a la Parròquia de Granollers de la Plana, a Gurb. El gran atractiu d'aquesta activitat és la seva originalitat i diversió, on els participants han de mostrar les seves habilitats sobre el tractor. Els conductors que s'han de posar a prova en un circuit on es puntua la seva habilitat i el temps que triguen a realitzar les proves.

En la categoria d'adults hi van participar una trentena de tractors i els guanyadors d'aquesta V edició van ser: Roger Alzina, primer classificat, Joan Croses, segon i Albert Serra en tercera posició. Josep Dorca ha guanyat el premi local. A la categoria de petits, la participació ha estat de 15 nens. Biel C. va guanyar, en segona posició la Maria P. i en tercera en Pere A.

La festa de Sant Isidre va començar a les 9 del matí amb un esmorzar popular i tot seguit l'inici de la gimcana. Seguidament es va celebrar la tradicional missa dedicada a Sant Isidre i la benedicció de tractors acompanyada d'un vermut i l'espectacle de la gimcana a l'esplanada, que es va habilitar a la carretera de Manlleu, a l'altura de l'església de Sant Esteve de Granollers de la Plana. La festa va finalitzar amb el lliurament de premis i el peculiar concurs "Quants ous hi ha a la Cistella" que enguany en tenia 143.
 

La benedicció és un dels actes tradicionals de la festa. Foto: Toni Carrasco