Nit de museus a Osona

El Museu Episcopal, el Museu de l’Art de la Pell i L’Esquerda obren les portes aquest dissabte

L'edició anterior al MEV
L'edició anterior al MEV | MEV
Redacció
18 de maig del 2018

El Museu Episcopal i el Museu de l’Art de la Pell de Vic i L’Esquerda de Roda de Ter obren les portes aquest dissabte a la nit. Els equipaments, que obren a partir de les 8 del vespre, ofereixen una programació especial per celebrar la Nit dels Museus.

El MEV obrirà les seves portes, des de 2/4 de 9 del vespre fins a les 11 de la nit, per oferir un viatge per cultures i tradicions ben diferents a través de diferents llenguatges: l'art, la dansa i la música. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l'Escola de Música i Conservatori de Vic (EMVIC), l'Escola de Dansa Laia Baulenas i l'equip de professionals del MEV.

D’altra banda, el MAP presenta la seva col·lecció des del punt de vista literari. El recorregut és acompanyat per textos que aniran des de poesia trobadoresca fins a mitologia clàssica, passant per poemes xinesos de la dinastia Tang, o literatura barroca, entre d’altres. Per acabar l’Esquerda de Roda de Ter ofereix una visita teatralitzada i música amb el grup Martens per celebrar la Nit dels Museus.