Les cooperatives escolars de Vic venen els seus productes al mercat

Els infants, que participen al projecte Cultura Emprenedora a les Escoles (CuEmE), seran al mercat les properes setmanes

La iniciativa es porta a terme des del 2012
La iniciativa es porta a terme des del 2012 | CuEme
Redacció
20 de maig del 2018

Les sis cooperatives escolars que han participat al programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE) vendran productes al mercat setmanal de Vic. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, aquesta activitat clou el projecte i es podran veure els infants venen els propers el 22 i 29 de maig i el 5 de juny.

El projecte CuEmE, impulsat per la Diputació de Barcelona i al qual l'Ajuntament està adherit, fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària. Així, durant un curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de la seva localitat. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vic el programa va més enllà de l'escola i es vincula amb el propi consistori, les entitats, les empreses i la ciutadania.

Aquesta iniciativa és de llarg recorregut, ja que es va iniciar el curs 2012-2013. Enguany hi participen l'Escola Doctor Joaquim Salarich, el Col·legi Sagrat Cor, el Col·legi Fedac Vic-Pare Coll, el Col·legi Escorial, l'Escola Santa Caterina de Siena i el Col·legi Sant Miquel dels Sants.
 
Arxivat a