​Museus d'Osona, a punt per celebrar el seu dia

Onze equipaments de la comarca organitzen diferents activitats

Redacció
17 de maig del 2018

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, equipaments i associacions d'Osona han organitzat diferents activitats per aquest divendres, 18 de maig. Onze museus de la comarca obren les seves portes amb activitats de culte relacionades amb la seva entitat.

En aquesta edició, hi participen els següents equipaments: el Museu del Ter, el Museu Episcopal de Vic i Museu de l’Art de la Pell, la Xarxa de Patrimoni Rural Ecomuseu, El Camp de les Lloses, L’Esquerda, l’Espai Montseny, Sant Pere de Casserres, el Museu de la Torneria, el Museu del Coure, els Amics dels Museus i el Museu Verdaguer. 

Així mateix, l’Associació Amics dels Museus d’Osona escull la seva joia per així propagar el coneixement del ric patrimoni cultural, etnològic, literari, arqueològic, entre d’altres, que hi ha a la comarca d’Osona. La peça escollida d’enguany són les pinces de bronze per subjectar pergamins que provenen del jaciment arqueològic de l’Esquerda.

D’altra banda, el mateix dissabte, alguns el Museu Episcopal de Vic, el Museu de l’Art de la Pell i L’Esquerda també celebren la Nit dels Museus.
 

Consulta tota la programació