El Castell de Montesquiu engega el cicle «Notes a la cabanya»

Guillem Ramisa posarà el punt final al certamen poeticomusical

Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat a les 18:35h

Guillem Ramisa, en una imatge d'arxiu. Foto: Joan Parera


El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i el castell de Montesquiu va iniciar el Cicle de música i poesia a la Cabanya del castell el passat 2017. Aquest any ha pres el nom de Notes a la Cabanya. Aquesta aposta reformulada consolida així les diferents propostes que s'han fet en els darrers anys. L'encarregat de donar el tret de sortida va ser l'espectacle Cançó d'amor i de guerra, que s'emmarca dins el programa Òpera als Parcs, el passat diumenge 13 de maig.

El cicle continua amb La mirada violeta (divendres 18, a les 20.30h), una proposta poeticomusical teatralitzada de la cantautora Meritxell Gené i la poeta i escriptora Aina Torres que retraten dues escriptores fonamentals de la literatura catalana: Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig.

D'altra banda, el 25 de maig, Toti Soler i Gemma Humet faran un repàs dels més de 50 anys de la trajectòria d'aquest músic. Ho faran mitjançant la unió de la música i la poesia amb les seves dues veus i una guitarra. El primer cap de setmana de juny, (dissabte 2), tancarà el cicle amb el cantautor rodenc Guillem Ramisa presentant la seva última publicació, Bondat senzilla.
 

Consulta tota la programació