La caminada gastronòmica del Mercat de Manlleu reuneix un centenar de persones

Els participants van passar per cinc punts d'avituallament

Els participants van acabar amb un «brunch» al mateix mercat
Els participants van acabar amb un «brunch» al mateix mercat | Aj. de Manlleu
Redacció
15 de maig del 2018

Els participants van acabar amb un «brunch» al mateix mercat Foto: Aj. de Manlleu


La cinquena edició de la caminada gastronòmica del Mercat Municipal de Manlleu d'aquest cap de setmana passat va reunir un centenar de persones. Tot i la pluja, els participants van participar a l'original ruta que inclou 5 punts d'avituallament amb productes del mateix mercat.

Durant el recorregut, de 10 km, preparat pel Grup Excursionista de Manlleu, els assistents van tastar els plats que l'associació de comerciants del Mercat havia preparat enguany. Aquests eren: coca amb xocolata per arrencar la caminada, caldo amb pilotilles a la segona parada, baguette amb pernil a la tercera i brotxetes de fruita a l'últim punt.

En arribar al Mercat, un brunch amb amanida catalana, fideuada i pastís d'aniversari per celebrar la 5a edició d'aquesta festa, acompanyat de cava i vi, esperava a tots els participants. Tots els participants van rebre també com a obsequi una carmanyola i un imant de la Setmana Internacional dels Mercats que té lloc, enguany, del 15 al 31 de maig i a la qual s'hi ha adherit el Mercat Municipal de Manlleu amb diversos actes.
Arxivat a