La futura consellera d'Agricultura visita l'estand de Sant Esteve de les Roures

Divertida fotografia de Teresa Jordà a Vic

Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:49h

Teresa Jordà, al Lactium de Vic Foto: Twitter @TeresaJorda


Sant Esteve de les Roures assegura que té Ajuntament, institucions diverses, entitats i partits polítics. És tot un poble fictici que ha crescut a la xarxa després d'aparèixer en un document de la Guàrdia Civil sobre la violència de l'1-O. Aquest cap de setmana, però, aquest poble ha fet un pas més i s'ha passat a la producció de formatge.

La fira Lactium, una de les fires de formatge més importants del país que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Vic, comptava amb un estand de Sant Esteve de les Roures, sense personal i amb un cartell més que explícit: "Ara venim".

El poble ha esdevingut tot un símbol satíric de la repressió contra l'1-O. A l'estand, però, no s'especificava quin tipus de formatge es produeix al municipi.

L'estand ha estat un dels més fotografiats de la fira. La futura consellera d'Agricultura, Teresa Jordà (ERC), que ha visitat aquest diumenge el Lactium, també s'ha sumat a la iniciativa i s'ha fet una divertida foto a la parada de Sant Esteve de les Roures. La líder republicana estava acompanyada de dirigents d'ERC de Vic i comarca.

"Tarda espectacular gaudint de la ciutat de Vic, avui convertida en la capital de la llet i el formatge artesà de Catalunya Lactiu", ha piulat Jordà.
 
Arxivat a