​El CAP de Torelló, acreditat com a centre sostenible ambientalment

S'han aplicat mesures per a la separació adequada dels residus i per a l'estalvi energètic, entre altres

El CAP de Torelló amb les acreditacions
El CAP de Torelló amb les acreditacions | ICS
Redacció
13 de maig del 2018
Actualitzat el 08 de gener del 2019 a les 11:42h

El CAP Torelló ja té els certificats que acrediten que és un centre sostenible ambientalment i que fa una bona gestió dels residus. Així ho explica l'ICS en una nota de premsa. Es tracta de les acreditacions EMAS i ISO 14001 que certifiquen que el centre té implantat un sistema de gestió ambiental amb l'objectiu de minimitzar el seu impacte sobre l'entorn i el medi ambient.

Les accions per certificar el centre han estat assegurar la correcta separació i gestió dels residus sanitaris amb la incorporació de contenidors específics; promoure l'ús de recursos naturals; aplicar mesures d'eficiència energètica; fomentar la participació activa dels treballadors per la millora ambiental; garantir que l'activitat es desenvolupi d'acord amb la legislació ambiental; i comunicar els resultats ambientals a la societat.

El centre de Torelló és l'únic d'Osona i se suma als quatre equipaments més de la Catalunya Central que enguany els han renovat com són: els CAP Piera, Vilanova del Camí, Sagrada Família i Súria. L'objectiu és consolidar el sistema i aconseguir certificar la majoria de centres d'atenció primària durant els propers anys.
Arxivat a