Innovacat 2018

Trenta projectes empresarials opten als Premis Innovacat 2018

La iniciativa, que guardona les innovacions i el creixement empresarials, està liderada per sis grans empreses de la comarca i l'Ajuntament de Manlleu

per Redacció, 10 de maig de 2018 a les 08:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant la roda de premsa d'aquest dijous a Technotraf-Quadpack. Foto: Carles Fiter


Un total de trenta projectes empresarial opten als Premis Innovacat 2018. D'aquests, 14 opten al Premi Empresa Avança (empresa innovadora de més de 5 anys d'activitat) i 16 al Premi Empresa Jove (de fins a 5 anys d'activitat). Aquests guardons tenen l'objectiu d'incentivar el món empresarial català i osonenc. Es tracta d'una iniciativa pública i privada que premia la innovació i el creixement de les empreses d'Osona. El premi està organitzat per l'Ajuntament de Manlleu i sis de les grans empreses de la comarca: Bon PreuGirbauLa Farga GroupCasa TarradellasSeidor i Technotraf-Quadpack.


Aquest abril finalitzava la presentació de projectes. Es van rebre un total de 31 projectes empresarials dels quals 1 es va retirar. Durant aquests dies s'estan realitzant les gestions de comprovació de documentació i reclamacions, si s'escau, i tot seguit es lliurarà la documentació dels projectes als membres del jurat dels premis.

Presentació pública: 7 de juny


Està previst que el dijous dia 7 de juny es faci la presentació pública dels projectes presentats davant els membres del jurat a l'Espai Rusiñol. Dies abans, els representants dels projectes participants poden assistir a una formació pràctica que es fa per millorar les habilitats comunicatives i les presentacions orals de projectes empresarials.

Abans de les presentacions del 7 de juny, tindrà lloc una trobada informal entre les empreses organitzadores dels premis i les empreses guanyadores de les 6 edicions dels Premis Innovacat. Aquesta trobada busca mantenir viu aquest "esperit Innovacat" i poder veure com han evolucionat els projectes pels quals se'ls va premiar.
 

Consulta les galeries de les anteriors edicions

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació