Tren

Crítiques a la senyalització per a invidents de l'estació de Centelles

La plataforma Perquè no ens fotin el tren reclama que se solucioni "el nyap"

per Redacció , 8 de maig de 2018 a les 10:34 |
Els usuaris cecs, per exemple, no poden creuar l'andana perquè no hi ha cap senyal que ho permeti. | Perquè no ens fotin el tren
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La plataforma Perquè no ens fotin el tren critica que les obres de l'estació de Centelles des del punt de vista de la senyalització podotàctil (per a invidents) "s'han fet a mitges i no tenen cap sentit". Així ho ha fet arribar l'associació d'usuaris de tren a l'Ajuntament. Posen com a exemple que els encaminadors que hi ha la rampa i a les escales s'acaben molt abans d'arribar a l'andana.

D'altra banda, també apunten que la línia que limita el final de l'andana és estreta i està desgastada, cosa que impedeix que la puguin detectar. A més, afegeixen que tampoc hi ha cap sistema per creuar cap a l'altra andana.

 

Després de la rampa i les escales, no hi ha encaminadors fins a l'andana Foto: Perquè no ens fotin el tren


La plataforma remarca que estan contents per les obres de millora de l'estació com les marquesines, lavabos, accessibilitat des del carrer; però remarquen que "no tenen sentit" si no permeten que tothom pugui arribar a l'andana. Per tot això reclamen que se solucioni "el nyap".


 

Participació