«El club dels poetes morts» torna a L’Atlàntida

L’èxit de l’estrena ha propiciat que s’ofereixi una nova oportunitat per veure el muntatge

Una de les escenes d’«El club dels poetes morts» que s'estrenarà aquest dissabte a l'Atlàntida
Una de les escenes d’«El club dels poetes morts» que s'estrenarà aquest dissabte a l'Atlàntida | ACN
Redacció
08 de maig del 2018
El club dels poetes morts torna en escena al mateix lloc on va nèixer: a l’Atlàntida. L’estrena del passat 17 de març va ser tot un èxit i per això s’ha decidit repetir la funció aquest dijous, 10 de maig. Aquesta obra és una producció de caràcter participatiu que s’emmarca dins el projecte Fem Teatre de L’Atlàntida Educa.

Els protagonistes són una vintena de joves de secundària de Vic i de la comarca d’Osona. L’adaptació teatral està dirigida per Xevi Font i compta amb la col·laboració especial de l’actor Jacob Valltramunt, que encarna el professor John Keating.

Els centres educatius que hi participen són: l’ESDAP, l’Escola Vedruna de Tona, l’Escorial de Vic, l’Institut Pere Barnils de Centelles, l’Institut de Vic, l’Institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter, l’Institut de Taradell, l’Institut del Teatre de Vic, l’Institut Jaume Callís de Vic, La Salle de Manlleu, el Col·legi Pare Coll de Vic, el Col·legi Sagrat Cor de Jesús de Vic, el Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic i l’SI Les Margues de Calldetenes.

Arxivat a