Ciutadans constitueix les agrupacions de Vic i Manlleu

Des de la formació apunten que "això només és el començament d'un ambiciós projecte d'expansió per Osona i la resta de la Catalunya Central"

03 de maig del 2018
Actualitzat el 29 de març del 2019 a les 10:51h

Durant l'acte de presentació de Ciutadans a Osona.


Ciutadans (Cs) ja ha constituït les agrupacions de Vic i Manlleu. La formació taronja va escalar posicions en les passades eleccions del 21-D i, tal com havia informat Osona.com, estaven preparant el terreny per les municipals amb grups de treball a Vic, Manlleu i Torelló. Ara, s'ha constituït un grup a la capital d'Osona i a la del Ter. Així ho explica la formació en una nota de premsa.

Lluís Tejedor, Coordinador d'Organització Provincial de Barcelona, apunta que "això és només el començament d'un projecte d'expansió per Osona i la resta de comarques de la Catalunya Central, que té com a principal objectiu representar i donar veu al gran nombre de votants de Cs al territori". L'acte de presentació estava presidit, a més per Tejedor, per Manel Losada, Coordinador d'Organització de Vallés Oriental i Osona, i Juan Manuel de Vargas, Coordinador de Comunicació de Vallés Oriental i Osona.

Tejedor també remarcava que la formació té previst intensificar la seva presència per donar a conèixer el projecte de Cs de cara les municipals del 2019. Per la seva banda, Losada destaca "el constant augment de simpatitzants i afiliats en ciutats com Vic i Manlleu" que "omple de satisfacció i dona forces per mirar al futur amb optimisme i il·lusió".

L'epicentre de l'operatiu polític, però, no és a la comarca. El desplegament territorial es pensa des del Vallès Oriental. Els grups es piloten des de l'agrupació de Granollers, que compta amb més estructura i dirigeix Juan Manuel de Vargas. La intenció és que la formació es dirigeixi des de Vic, el grup més consolidat, i que a la capital s'assumeixi el rol de ser l'agrupació mare d'Osona. De moment es desconeixen les cares que lideraran aquests projectes a Osona. La formació encara no ha revelat.
 

Durant l'acte de presentació del partit a la comarca.

 
Arxivat a