Detenen quatre persones per robar roba a Vic

El valor del material supera els 600 euros | Els va enxampar una patrulla de paisà

Peces de roba recuperades.
Peces de roba recuperades. | Guàrdia Urbana de Vic
Redacció
02 de maig del 2018

Peces de roba recuperades. Foto: Guàrdia Urbana de Vic


La Guàrdia Urbana de Vic va arrestar quatre persones aquest divendres després de ser enxampades amb roba (d'un valor de 619 euros) que haurien robat d'una botiga de la rambla del Passeig. Els fets es remunten al voltant de 3 quarts de 8 del vespre quan una patrulla de paisà va observar que una persona que portava una bossa folrada amb paper d'alumini.

Precisament són les que habitualment s'utilitzen per robar sense que sonin les alarmes de les botigues. Una patrulla de paisà va seguir-lo fins que va traspassar la bossa a una altra que anava amb un tercer individu. Tots tres van entrar en un vehicle estacionat, conduït pel quart individu.

Els detinguts, en sospitar de la patrulla de paisà, van intentar fugir, però els agents els van interceptar. Dins de la bossa van trobar roba per valor de 619,19 euros, que hauria estat sostreta d'una botiga propera. Van ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte de furt. Eren una dona de 39 anys de l'Hospitalet de Llobregat, una de 22 de Barcelona, un jove de 23 de Balsareny i un altre de Vic.