La Diputació concedeix un crèdit per 175.000 euros pel camp de futbol de Taradell

Les obres de substitució de la gespa artificial van finalitzar aquest abril

El camp de futbol de Taradell va ser un dels primers amb gespa artificial
El camp de futbol de Taradell va ser un dels primers amb gespa artificial | Aj. de Taradell
Redacció
30 d'abril del 2018

El camp de futbol de Taradell va ser un dels primers amb gespa artificial Foto: Aj. de Taradell


En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit un crèdit de 175.000 euros a l'Ajuntament de Taradell per a la substitució del camp de gespa. El canvi de gespa va començar a principis de març i va acabar l'abril. Precisament aquest camp va ser un dels primers que es va col·locar a Catalunya (el 2002) i es preveia que durés 10 anys.

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l'objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.

Cada govern local pot demanar fins a 175.000 euros cada any, amb l'excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l'import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d'interès és al 0% i amb una amortització màxima de 10 anys.
Arxivat a