​Osona Cuina dona el tret de sortida al Lactium

Els restaurants del col·lectiu ofereixen un plat dedicat a la fira fins al 13 de maig

Redacció
29 d'abril del 2018
El col·lectiu Osona Cuina dona el tret de sortida a la Fira Lactium de Vic amb unes noves Jornades Gastronòmiques centrades en formatges catalans. Des d'aquest divendres i fins al 13 de maig a les cartes dels restaurants del grup hi ha el Plat Lactium. Es tracta d'una proposta gastronòmica, una en cadascun dels 12 restaurants d'Osona Cuina, que introdueix els formatges catalans en plats dolços i salats.

Alguns d'aquest són l'Espatlla de xai farcida amb formatge Tou de Til·lers, alls tendres i carxofes; el Cheesecake de formatge blau de Centelles amb caviar de maduixa i fruits vermells; o l'Entrecot rostit amb formatge Blau de Jutglar de Reixagó. Els establiments participants són l'Arka, el Boccatti, Ca l'Ignasi, Cal Jutge, Ca l'U, El Barecu, El Gravat, El Xic, la Fonda Sala, La Ferreria, L'Estanyol i el Torres Petit.

Aquesta nova col·laboració neix amb l'objectiu d'ampliar els dies de difusió del Lactium, que se celebra el cap de setmana del 12 al 13 de maig al Parc Jaume Balmes de Vic. D'aquesta manera es potencien els lligams d'Osona Cuina amb els esdeveniments gastronòmics de la comarca i es promocionen els productors de proximitat.
Arxivat a