Dotze treballs opten a la beca Segimon Serrallonga de Torelló

Dos procedeixen d'Osona i la resta de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears

Redacció
01 de maig del 2018
El termini de presentació de treballs per a l'onzena edició de la beca Segimon Serrallonga s'ha tancat amb dotze propostes presentades. D'aquests dotze treballs, 2 procedeixen de la comarca d'Osona, 6 de la resta de Catalunya, 2 del País Valencià i 2 de les Illes Balears. El 22 de maig es reunirà el jurat per avaluar les diferents propostes i l'acte de lliurament tindrà lloc el diumenge 10 de juny.

La beca Segimon Serrallonga, creada l'any 2006, es dedica a projectes d'ampliació d'estudis superiors a l'estranger en les àrees d'Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l'Educació. La seva dotació és de 8.000 euros i va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d'instal·lació, allotjament i manutenció. En l'organització d'aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Torelló compta amb la col·laboració de la Xarxa Vives d'Universitats i de l'Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya en tasques d'assessorament i difusió.

La Comissió de Selecció està formada per Santi Vivet, alcalde de Torelló, en qualitat de president; Núria Güell, regidora de Cultura, com a secretària; Rosa Sayós, filòloga i professora de la UB; Anna Palomo, doctora en Història de l'Art i professora de la UVic-UCC; Montserrat Bacardí, doctora en Filologia i professora de la UAB; Imma Ollich, doctora en Història i Arqueologia Medieval i professora emèrita de la UB; Felip Vidal, doctor en comunicació audiovisual i publicitat, director de l'Escola d'Art i Superior de Disseny (EASD) de Vic i professor col·laborador de la UOC; i Ramon Farrés, doctor en traducció i professor de la UAB.
Arxivat a