«#Lifespoiler», nominada als Premis BBVA de Teatre, aquest dissabte a Manlleu

L’Espai Rusiñol acull l’espectacle de la companyia Àlex Mañas i En Curisva

per Redacció, 26 d'abril de 2018 a les 11:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge promocional de l'obra


L'Espai Rusiñol del Teatre Centre de Manlleu acull aquest dissabte l’obra #Lifespoiler que opta al Premi BBVA de Teatre 2018. L’espectacle, de la companyia Àlex Mañas i En Cursiva, planteja què passaria si sabéssim que el destí no existeix i està tot determinat. L’obra, que és a les 9 del vespre, està nominada amb sis altres títols més. 

La Gala Final a L'Atlàntida de Vic

L'espectacle guanyador de la 18a edició del Premi BBVA de Teatre serà guardonat amb una gira valorada en 20.000 euros per diverses sales del territori, incloent-hi la participació al Festival Temporada Alta 2018. L'espectacle guanyador es donarà a conèixer en el marc de la Gala Final que tindrà lloc el 14 de maig a la Sala Ramon Montanyà de L'Atlàntida de Vic.

En el marc de la pròpia gala, l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), que participa també al certamen, concedirà una menció especial a la millor actriu i al millor actor dels espectacles finalistes. Així mateix, es tornarà a fer un reconeixement especial a una trajectòria professional i a una entitat catalana que dediqui els seus esforços al teatre social.

 

Participació