​ERC constitueix la secció local del Voltreganès

La formació ja té 21 organitzacions que agrupen la cinquantena de municipis d'Osona | Som Voltregà serà la marca que es presentarà a les eleccions municipals

Redacció
26 d'abril del 2018
Actualitzat el 27 d'abril a les 18:10h

La nova secció local del Voltreganès, encapçalat Laia Muñoz. Foto: ERC Osona


Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Osona ha constituït una nova secció local: la del Voltreganès. Aquesta agrupa la militància de Sant Hipòlit de Voltregà, Les Masies de Voltregà i Santa Cecília de Voltregà. Amb aquesta nova incorporació, la formació ja té 21 seccions locals que agrupen els 50 municipis de la comarca.

La candidatura està encapçalada per Laia Muños i els integrants de l'executiva local són: Hipòlit Serra (Organització i Política Municipal), Marina Crous (Finances), Albert Garriga (Comunicació), Montse Mas (Dones) i Jaume Vidal (Imatge). Actualment, ERC té representació a Sant Hipòlit, després de la censura contra l'alcalde socialista Xavier Vilamala, i Montse Mas a l'oposició de Les Masies. Ambdós formen part de les candidatures associades a ERC: Som Voltregà-Acord Municipal.

Som Voltregà serà la candidatura a les municipals

Precisament aquesta marca seguirà present en les candidatures municipals. Segons Laia Muñoz, es vol "sumar per eixamplar el projecte republicà al Voltreganès i treballar conjuntament per fer possible l'alternativa de govern a les Masies de Voltregà, consolidar l'alcaldia a Sant Hipòlit i reforçar la candidatura de Santa Cecília".

Per la seva banda, el president comarcal d'ERC Jordi Fàbrega va remarcar que la creació d'aquesta secció local "mostra la vitalitat del projecte republicà a la comarca, amb un creixement sostingut en tots els pobles i ciutats".