El Consorci del Lluçanès va augmentar els serveis i el retorn econòmic durant el 2017

Per cada euro invertit se n’han retornat 4,58 | El gran projecte de l’any passat va ser l’Escola de Música i Arts del Lluçanès

El president del Consorci del Lluçanès, Isaac Peraire, durant la presentació de la memòria del 2017
El president del Consorci del Lluçanès, Isaac Peraire, durant la presentació de la memòria del 2017 | Consorci del Lluçanès
Redacció
15 d'abril del 2018
El Consorci del Lluçanès ha augmentat els serveis i el retorn econòmic per habitant de la zona durant el 2017. Aquesta informació es desprèn de la memòria que aquesta setmana va presentar el president de l’ens, Isaac Peraire.

Tal com remarquen en una nota, s’ha constatat l’augment de serveis i programes que es van desenvolupar durant el 2017 amb un total de 114; l’augment de beneficiaris i participants: 25.141 i l’increment del retorn econòmic al territori. De fet, per cada euro invertit per habitant del Lluçanès, n’han retornat 4,58; un 0,94 més que el 2016.

L’Escola de Música i Arts del Lluçanès, el projecte del 2017

Un dels projectes rellevants que es van incorporar l’any 2017 va ser l’Escola de Música i Arts del Lluçanès, que va obrir 5 aules al territori amb 99 alumnes participants, va organitzar 4 tallers de formació de curta durada amb 51 alumnes, van formar una banda escolar amb 19 alumnes i van oferir concerts i actuacions a la ciutadania, on hi van assistir 330 persones.

La memòria del l’any 2017 presenta el recull de dades dels 11 projectes desenvolupats durant el 2017 que ha portat a terme el Consorci del Lluçanès al conjunt del territori. De fet, el principal objectiu de l’ens és treballar per millorar la vida i el desenvolupament de la comarca a través dels serveis públics de proximitat que són els que tenen més impacte i s’adapten millor al territori, permeten cobrir les necessitats dels habitants, ajuntaments o teixits empresarial i socials del Lluçanès.
 

Consulta tota la memòria del Consorci del Lluçanès 2017

Arxivat a